Doorstroomboiler kraan – met digitaal led-display – RVS

ƒ 329,00

Dankzij de geïntegreerde, krachtige verwarmingsspiraal wordt het water direct warm – zonder vertraging en zonder wateropslag! De exacte temperatuur kun je bovendien altijd aflezen op het led-display. Zo krijg je direct aangenaam warm water overal waar je het nodig hebt.

De hoogwaardige elektrische roestvrijstalen armatuur van HC Huis & Tuin bestaat uit roestvrij staal en scoort zo ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kun je naar behoefte wisselen tussen twee kraanopzetstukken: een standaard en een flexibele kraan, die beide 360° draaibaar zijn – ook je 1/2 inch tuinslang is compatibel! De extra lange schroef  draad maakt de montage ook bij dikkere werkbladen gemakkelijk en comfortabel.

Vraag om meer informatie

HC Huis & Tuin Elektrische kranen zijn ultra helder digitaal led-display: de krachtige doorstroomboiler van 3000 watt kan binnen enkele seconden snel opwarmen. De uitloop temperatuur van het warm water is afhankelijk van de inlooptemperatuur en de waterstroom. Bij een laag debiet kan de temperatuur tot 55 °C bereiken.

Met een scherm met hoge resolutie kun je de huidige watertemperatuur in real-time bijwerken. Door de op- en neerwaartse beweging van de hendel kan worden geschakeld tussen warm en koud water. Hoewel het scherm de temperatuur van de kraan weergeeft, kan de werkelijke uitlaat enigszins afwijken.

Zo eenvoudig kun je je warmwateraansluiting zelf monteren. De elektrische roestvrijstalen armatuur van HC Huis & Tuin is zonder specialisten probleemloos te installeren en kan bijna overal worden gebruikt waar er een water- en stroomaansluiting is.

Dankzij de geïntegreerde, krachtige verwarmingsspiraal wordt het water direct warm – zonder vertraging en zonder wateropslag! De exacte temperatuur kun je bovendien altijd aflezen op het led-display. Zo krijg je direct aangenaam warm water in je werkplaats, op het terras en overal waar je het nodig hebt.

De hoogwaardige elektrische roestvrijstalen armatuur van HC Huis & Tuin bestaat uit roestvrij staal en scoort zo ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kun je naar behoefte wisselen tussen twee kraanopzetstukken: een standaard en een flexibele kraan, die beide 360° draaibaar zijn – ook je 1/2 inch tuinslang is compatibel!

De extra lange schroefdraad voor de slangtoevoer maakt de montage ook bij dikkere werkbladen gemakkelijk en comfortabel.

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Doorstroomboiler kraan – met digitaal led-display – RVS
ƒ 329,00
Hulp nodig?