HC Huis & Tuin is een webwinkel op Curacao die producten verkoopt om uw huis & tuin nu nog mooier te maken.
HC Huis & Tuin / Keukens & Badkamers / Hekwerken & Poorten is een ander soort webwinkel met: 15 uur per dag ( 07.00-22.00 uur) persoonlijk contact met een deskundig adviseur. Ook hebben wij een eigen montageteam waar u gebruik van kan maken, we hebben een inmeetservice op Curacao. En alle producten worden ook nog eens gratis thuis of op locatie bezorgd.

HC Huis & Tuin / Keukens & Badkamers / Hekwerken & Poorten is gevestigd op Curacao en levert aan bedrijven en particulieren op Curacao en Bonaire. Naast een vast assortiment hebben we ook regelmatig wisselende product items. Wij hebben geen dure airco panden en onverkochte winkelvoorraden maar leveren Custom Delivery. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. En dat voordeel vindt u terug in onze webwinkel.
HC Huis & Tuin / Keukens & Badkamers / Hekwerken & Poorten biedt als moderne webwinkel hoogwaardige producten aan voor de beste prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.
U ziet dat enkele van onze producten een “prijs op aanvraag” hebben. De reden daarvan is dat wij van het belangrijk vinden dat u niet zomaar een product online koopt maar dat goed en persoonlijk advies hierbij erg belangrijk is.
Zo te zien is dit een gouden formule want ons bedrijf maakt een enorme groei door.
Kijk in onze webwinkel: vraag geheel vrijblijvend meer informatie op via de WhatsApp knop in het menu. Of gebruik het contactformulier op onze contactpagina als u meer vragen heeft. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken met 1 van onze product specialisten. Zij zullen u deskundig adviseren wat de beste keuze is van het door u gewenste product.
Direct uw bestelling doorgeven kan natuurlijk ook via WhatsApp, Telefonisch of Facebook Messenger. In 2024 wordt ons online bestelsysteem gekoppeld aan diverse lokale banken. Tevens is mogelijk om uw betaling in Contanten, Nafl of Euro (via ING) of Dollars te doen. Wij zorgen ervoor dat uw product snel en kostenloos wordt bezorgt.
Een deskundig team van medewerkers staat u 15 uur per dag (07.00 – 22.00 uur) graag persoonlijk te woord met al uw vragen, prijs aanvragen, product informatie, leveringen, suggesties, idee├źn, plannen, bestellingen, enz.

Kortom: HC Huis & Tuin / Bouw & Techniek is duidelijk, transparant en voordelig

Hulp nodig?