Bamboe Mat Gespleten – 3 rollen van 300×120 cm (bxh)

ƒ 319,00

Deze gespleten bamboematten van HC Huis & Tuin zijn gemaakt van dunne bamboe strips. Deze strips zijn +/- 1 cm breed bij 3 mm dik en zijn aan elkaar gemaakt met gegalvaniseerd staaldraad. Standaard zijn onze Gespleten bamboematten leverbaar in verschillende maten, maar kunnen eventueel ook makkelijk ingekort worden zowel in de hoogte als in de breedte.

Deze mat is makkelijk te bevestigen tegen een metalen hekwerk of bestaande schutting. Ook voor betaalbare natuurlijke afscheidingen bij evenementen en festivals zijn gespleten matten een perfecte optie. Houd er tijdens het bestellen rekening mee dat een gespleten mat niet 100% zichtdicht is, wil je toch wat meer privacy raden wij aan om de matten dubbel te bevestigen voor optimale dichtheid.

Vraag om meer informatie

De rietmatten op rol van HC Huis & Tuin zijn ideaal als bamboe schutting, balkonscherm of dakbedekking, maar kunnen ook gebruikt worden als rolgordijn of om klimplanten in te laten groeien. Natuurlijke rieten matten zijn bovendien goedkoop en eenvoudig te bevestigen.

Een voordeel van rietmatten, ze zijn gemakkelijk op maat te maken. De breedte van een mat is gemakkelijk met een nijptang in te korten door de ijzerdraden op de gewenste breedte door te knippen. De hoogte van een mat kun je gemakkelijk aanpassen met een snoeischaar.


Deze gespleten bamboematten van HC Huis & Tuin zijn gemaakt van dunne bamboe strips. Deze strips zijn +/- 1 cm breed bij 3 mm dik en zijn aan elkaar gemaakt met gegalvaniseerd staaldraad.

Standaard zijn onze Gespleten bamboematten leverbaar in verschillende maten, maar kunnen eventueel ook makkelijk ingekort worden zowel in de hoogte als in de breedte.

Deze mat is makkelijk te bevestigen tegen een metalen hekwerk of bestaande schutting. Ook voor betaalbare natuurlijke afscheidingen bij evenementen en festivals zijn gespleten matten een perfecte optie.

Houd er tijdens het bestellen rekening mee dat een gespleten mat niet 100% zichtdicht is, wil je toch wat meer privacy raden wij aan om de matten dubbel te bevestigen voor optimale dichtheid.

De levensduur van een gespleten mat is gemiddeld 2 tot 5 jaar, afhankelijk van waar u de matten plaatst en de weersomstandigheden.

Wat kun je allemaal kopen bij HC Huis & Tuin?

Bamboe Matten

Bamboe Schuttingen

Bamboe Pergola’s

Strodaken

Riet Matten

Wilgenmatten

Bamboe Borders

Bamboe Rolgordijnen

Bamboe Meubels

Bamboe Vlonderplanken

Bamboe Gevelplanken

Bamboe Vloeren

Wat zijn de voordelen van bamboe?

Duurzaam en milieuvriendelijk Bamboe groeit extreem snel, absorbeert veel CO2, produceert veel zuurstof en heeft weinig pesticiden nodig. Het is volledig biologisch afbreekbaar.

Sterk en veelzijdig
Bamboe is sterk, flexibel, en waterbestendig. Het wordt gebruikt voor meubels, vloeren, textiel, en zelfs in de bouw.

Esthetisch mooi
Bamboe heeft een natuurlijke en warme uitstraling die past bij veel verschillende stijlen.

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Bamboe Mat Gespleten – 3 rollen van 300×120 cm (bxh)
ƒ 319,00
Hulp nodig?