Tuinfontein incl. pomp – RVS – 75 cm – Type GR/VD

ƒ 995,00

Deze tuinfontein van HC Huis & Tuin is een decoratieve aanvulling op je buitenruimte. Het water zorgt voor een kalm gevoel. De driehoekige kolomfontein is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304, waardoor hij chloorwaterbestendig en dus zeer duurzaam is.

De fontein met inbegrepen pomp is speciaal ontworpen om een constante en gelijkmatige waterstroom te garanderen. Kiezelstenen zijn inbegrepen ter decoratie en ondersteuning van de natuurlijke uitstraling. Schaf deze fontein aan en geniet van het rustgevende geluid en het zicht op het vallende water! Ons product wordt geleverd met alle benodigde accessoires om het op een waterpomp aan te sluiten.

Vraag om meer informatie

Deze tuinfontein van HC Huis & Tuin is een decoratieve aanvulling op je buitenruimte. Het water zorgt voor een kalm gevoel.

De driehoekige kolomfontein is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304, waardoor hij chloorwaterbestendig en dus zeer duurzaam is. De fontein met inbegrepen pomp is speciaal ontworpen om een constante en gelijkmatige waterstroom te garanderen. Kiezelstenen zijn inbegrepen ter decoratie en ondersteuning van de natuurlijke uitstraling.

Schaf deze fontein aan en geniet van het rustgevende geluid en het zicht op het vallende water! Ons product wordt geleverd met alle benodigde accessoires om het op een waterpomp aan te sluiten.

Materiaal: roestvrij staal (RVS 304) met glanzende afwerking en kunststof
Totale afmetingen: 48 x 34 x 76 cm (B x D x H)
Afmetingen (zonder basis): 31 x 26 x 53 cm (B x D x H)
Afmetingen basis: 48 x 34 x 26 cm (B x D x H)
Inhoud basis: 50 L
IP-beschermingsklasse: IPX8
Spanning en frequentie: 220 – 240 V, 50 Hz
Vermogen: 25 W
Pompcapaciteit: 1.500 L/uur
Maximale watertemperatuur: 35 °C
Met een stekker
Met koppeling
Montage vereist

Levering bevat:
1 x roestvrijstalen fontein
1 x pomp
1 x basis
Bevestigingsaccessoires
Kiezelstenen

Let op: indien in de omschrijving ‘montage vereist’ staat of dat montage eenvoudig is, dan betekend dit dat het product een bouwpakket is en u deze zelf in elkaar dient te zetten. Twijfelt u of u de montage kunt doen? Informeer dan bij onze klantenservice +5999 662 1212.

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Tuinfontein incl. pomp – RVS – 75 cm – Type GR/VD
ƒ 995,00
Hulp nodig?