Loungeset – 3 delig – poly rattan zwart – incl. kussens zwart

ƒ 897,00

Deze trendy lounge set van HC Huis & Tuin heeft een elegant en modern ontwerp. Hij is een uitstekende keuze om in je tuin te dineren of te relaxen.

Weerbestendig materiaal: PE-rattan, ook wel bekend als poly rattan, is weerbestendig en eenvoudig schoon te maken. Hij blijft gedurende een lange periode zeer mooi. Hij biedt geweldige kwaliteit, gemak en uitstraling.
Stevig frame: de gepoedercoate stalen frames zorgen ervoor dat de tuin set stevig en stabiel.
Praktisch tafelblad: het gladde tafelblad van de tuintafel is van gehard glas gemaakt, waardoor hij met een vochtige doek eenvoudig schoon te maken is.
Comfortabele zitervaring: de rugleuning geeft de tuinbank extra zitcomfort. De dik gevoerde kussens zorgen voor extra comfort tijdens het zitten.

Vraag om meer informatie

Comfort en Stijl voor Elk Huis Onze 3-delige loungebanken van HC Huis & Tuin combineren comfort met een stijlvol design. Gemaakt van duurzame materialen en beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, passen ze bij elk interieur, van modern tot traditioneel.

Betaalbaar Wonen met HC Huis & Tuin We vinden dat iedereen recht heeft op een mooie en comfortabele woonomgeving, ongeacht het budget. Daarom zijn onze 3-delige loungebanken verrassend betaalbaar, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe meubel.

Jouw Bestemming voor Voordelige 3-delige Loungebanken Bij HC Huis & Tuin zijn we trots op onze kwalitatieve en betaalbare meubels. Onze 3-delige loungebanken, met hun modieuze ontwerp en comfortabele zitplekken, zijn een ideale toevoeging aan jouw woonkamer of terras, zonder het budget te overschrijden.

Vind Jouw Perfecte Loungebank Wat je stijl of budget ook is, bij HC Huis & Tuin vind je de ideale 3-delige loungebank. Met een verscheidenheid aan stijlen en kleuren vind je gegarandeerd een set die aansluit bij jouw smaak en budget.

Kies Voor Betaalbare Luxe bij HC Huis & Tuin Zoek niet verder dan HC Huis & Tuin voor betaalbare, stijlvolle en comfortabele 3-delige loungebanken. Ontdek onze uitgebreide selectie en geniet van hoge kwaliteit voor lage prijzen. Waarom meer betalen als het ook voordeliger kan bij HC Huis & Tuin?


Het uitzoeken van meubels die zowel mooi als betaalbaar zijn kan lastig zijn, maar bij HC Huis & Tuin maken we het eenvoudig met onze 3-delige loungebanken. Deze sets zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook stijlvol en comfortabel, perfect voor elke woning.


Deze trendy lounge set heeft een elegant en modern ontwerp. Hij is een uitstekende keuze om in je tuin te dineren of te relaxen.

Weerbestendig materiaal: PE-rattan, ook wel bekend als poly rattan, is weerbestendig en eenvoudig schoon te maken. Hij blijft gedurende een lange periode zeer mooi. Hij biedt geweldige kwaliteit, gemak en een esthetische uitstraling.
Stevig frame: de gepoedercoate stalen frames zorgen ervoor dat de tuin set stevig en stabiel is voor het gebruik buitenshuis.
Praktisch tafelblad: het gladde tafelblad van de tuintafel is van gehard glas gemaakt, waardoor hij met een vochtige doek eenvoudig schoon te maken is. Het stevige tafelblad is perfect om maaltijden, drankjes en decoratieve spulletjes op te zetten.
Modulair ontwerp: de lounge set is flexibel en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je hem met andere modulaire segmenten uit onze webshop kunt combineren om je eigen persoonlijke configuraties te creëren!
Comfortabele zitervaring: de rugleuning geeft de tuinbank extra zitcomfort. De dik gevoerde kussens zorgen voor extra comfort tijdens het zitten.

Goed om te weten:

Om de montage zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt er bij elk product een handleiding meegeleverd.

Kleur: zwart
Kleur kussen: zwart
Materiaal: PE-rattan, gepoedercoat staal, stof (100% polyester) en gehard glas
Materiaal vulling: schuim en vezelkatoen
Hoekbank:
Afmetingen (elk): 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)
Afmetingen zitting: 55 x 55 cm (B x D)
Zithoogte vanaf de grond: 31 cm
Afmetingen zitkussen: 55 x 55 x 3 cm (B x D x D)
Afmetingen kussen: 45 x 37 cm (B x D)
Salontafel:
Afmetingen: 78 x 53 x 29,5 cm (B x D x D)
Dikte glas: 4 mm
Verstelbare poten

Levering bevat:
2 x hoekbank
2 x zitkussen
4 x kussen
1 x tafel

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Loungeset – 3 delig – poly rattan zwart – incl. kussens zwart
ƒ 897,00
Hulp nodig?