Douchegordijn – 120 cm – wit – VD/SE

ƒ 119,00

Top kwaliteit Douchegordijnen van HC Huis & Tuin met alle bekende top merken als Sealskin, Tiger, Ridder en EISL. Verken de stijlvolle en functionele wereld van de HC Huis & Tuin douchegordijnen, Dit beige douchegordijn van HC Huis & Tuin is perfect voor uw badkamer.

Het is een van de klassiekers binnen de douchegordijncollectie van. Het gordijn is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor het douchegordijn de rest van uw badkamer droog houdt tijdens het douchen. Het kan met de hand worden gewassen met een mild wasmiddel. De ringen worden niet meegeleverd.

Vraag om meer informatie

Top kwaliteit Douchegordijnen van HC Huis & Tuin met alle bekende top merken als Sealskin, Tiger, Ridder en EISL. Verken de stijlvolle en functionele wereld van de HC Huis & Tuin douchegordijnen,

Stap binnen in de wereld van stijl en functionaliteit met de uitgebreide collectie douchegordijnen bij HC Huis & Tuin. Of je nu op zoek bent naar een praktisch douchegordijn, een transparant exemplaar of een specifiek formaat zoals 180×200 cm, wij van HC Huis & Tuin bieden alles om jouw badkamer om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle oase.

Bij  van HC Huis & Tuin begrijpen we de essentie van een goed gekozen douchegordijn, niet alleen als functioneel element maar ook als een kans om persoonlijkheid aan je badkamer toe te voegen. Ontdek waarom onze douchegordijnen onmisbaar zijn voor elke badkamer en geef jezelf de mogelijkheid om de sfeer van je persoonlijke ruimte te verrijken met onze diverse collectie.


Dit witte douchegordijn van HC Huis & Tuin  is perfect voor uw badkamer.

Het douche gordijn is een van de klassiekers van HC Huis & Tuin douchegordijn collectie en dankzij zijn effen kleur kan het perfect worden gecombineerd met andere badkameraccessoires. Dit douche gordijn is gemaakt van waterdicht polyester en houdt de rest van uw badkamer droog wanneer u aan het douchen bent.

Let op, de ringen zijn niet bij de levering inbegrepen.

Kenmerken
Kleur: wit
Materiaal: stof
Afmetingen: 120 x 200 cm (B x L)
Waterbestendig
Verzwaarde zoom
Ringen worden niet meegeleverd
Materiaal: Polyester: 100%

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Douchegordijn – 120 cm – wit – VD/SE
ƒ 119,00
Hulp nodig?