BBQ Grillwagen AO – 4 Branders en 1 Zijbrander – 1 warmhoudplaat – 135x53x101cm

ƒ 979,00

Verzamel je vrienden en geniet van heerlijk eten van je eigen barbecue vaan HC Huis & Tuin. Het heeft vijf onafhankelijke branders met piëzo-ontsteking voor afzonderlijk gebruik. Het grote grilloppervlak biedt plaats aan 6 tot 12 personen. Het schoonmaken is een fluitje van een cent dankzij de vet opvangbak. Bijzonder handig is de ingebouwde flesopener. Met deze barbecue wordt je BBQ-feest een groot succes.  Gas barbecue met 4 branders en 1 zijbrander: Onze gas barbecue werkt op propaangas en heeft vijf onafhankelijke branders. Elke brander is uitgerust met een piëzo-ontsteking en kan afzonderlijk worden bediend. Klaar voor het tuinfeest: onze gas barbecue heeft een bijzonder groot grilloppervlak waarop 6-12 porties voor vrienden kunnen worden bereid. Om ervoor te zorgen dat het eten warm blijft en de smaak behoudt, is er een handig warmhoudplaatje.

Vraag om meer informatie

Verzamel je vrienden en geniet van heerlijk eten van je eigen barbecue vaan HC Huis & Tuin. Het heeft vijf onafhankelijke branders met piëzo-ontsteking voor afzonderlijk gebruik. Het grote grilloppervlak biedt plaats aan 6 tot 12 personen. Het schoonmaken is een fluitje van een cent dankzij de vet opvangbak. Bijzonder handig is de ingebouwde flesopener. Met deze barbecue wordt je BBQ-feest een groot succes.

Hoogtepunten
Gas barbecue met 4 branders en 1 zijbrander: Onze gas barbecue werkt op propaangas en heeft vijf onafhankelijke branders. Elke brander is uitgerust met een piëzo-ontsteking en kan afzonderlijk worden bediend.
Klaar voor het tuinfeest: onze gas barbecue heeft een bijzonder groot grilloppervlak waarop 6-12 porties voor vrienden kunnen worden bereid. Om ervoor te zorgen dat het eten warm blijft en de smaak behoudt, is er een handig warmhoudplaatje.
Comfortabele temperatuurregeling: De geïntegreerde deksel houdt de warmte vast; verstelbare ventilatiesleuven en een thermometer op de deksel geven duidelijk aan hoe de binnentemperatuur verandert, zodat u kunt controleren wanneer het eten gaar is.
Diverse opbergmogelijkheden: U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u de vele borden, kruiden en andere spullen kunt opbergen. De opbergvakken naast en onder de grill, het kruidenrek aan de voorkant en de zijhaken zijn het antwoord.
Verdere details: De barbecue wagen wordt geleverd met een vet opvangbak om het vet moeiteloos op te vangen. Hij is uitgerust met een flesopener, zodat je er altijd een bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt. Gemakkelijk te verplaatsen in de tuin dankzij de handige constructie op wielen. Regelaar en slang zijn inbegrepen en vooraf geïnstalleerd

Omschrijving:
✔ Combinatie van 4 krachtige hoofdbranders, 1 zijbrander en een warmhoudplaat
✔ Alle branders zijn onafhankelijk bedienbaar
✔ Groot grilloppervlak met warmhoud rooster
✔ Een grilldeksel wordt meegeleverd. Hiermee kunt u langzaam garen en een heerlijke rooksmaak ontwikkelen
✔ Een gemakkelijk afleesbare thermometer geeft de interne temperatuur aan
✔ Het zijtafeltje, het onderste rek, het kruidenrek en de zijhaken bieden opbergruimte voor uw grillkruiden en -gereedschap
✔ Dankzij de wielen is de grill moeiteloos te verplaatsen. Twee wielen zijn vergrendelbaar
✔ Montage vereist. Regelaar en slang zijn inbegrepen en voor geïnstalleerd.

Technische specificaties:
✔ Kleur: Zwart+Zilver
✔ Materiaal: Verzinkt staal, Roestvrij staal
✔ Brandstoftype: Aardgas, Propaangas
✔ Vermogen per brander: 8000BTU, 2,5kW
✔ Totale afmetingen: 135L x 53B x 101H cm
✔ Afmetingen van de individuele grillroosters: 42L x 33B cm
✔ Afmetingen van het warmhoudrooster: 68L x 12B cm
✔ Afmetingen van de bijzettafel: 43L x 32B cm
✔ Afmetingen van het kruidenrek: 63L x 8B x 12H cm
✔ Afmetingen van het onderste rek: 63L x 42B cm
✔ Afmetingen van de vetopvangbak: 17L x 10B cm
✔ Gewichtscapaciteit: (grillrooster) 10 kg, (onderste plank) 20 kg, (bijzettafel) 5 kg

Leveringsomvang:
✔ 1 x Gas barbecue
✔ 1 x Handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
BBQ Grillwagen AO – 4 Branders en 1 Zijbrander – 1 warmhoudplaat – 135x53x101cm
ƒ 979,00
Hulp nodig?