Pizza oven / Houtoven – 1 Pizzaschep -1 Pizzasteen – 82x40x58 cm – zilver

ƒ 559,00

Sommigen zeggen dat er geen slechte pizza bestaat. Maar waarom genoegen nemen met minder als je ook professioneel kunt eten? Bak snel en van hoge kwaliteit pizza onderweg voor een heel feest. Onze buiten pizza oven is draagbaar vanwege zijn compacte formaat. Samen met een regelbaar afzuigsysteem en schoorsteen voor controle over de luchttoevoer en -afvoer, en een dubbele thermometer die de binnentemperatuur aangeeft, heb je de volledige controle en kun je in slechts drie minuten of minder een pizza bakken die indruk maakt op een groep van vier personen. Betere Pizza: Sommigen zeggen dat er geen slechte pizza bestaat. Maar waarom genoegen nemen met minder als je een betere kunt hebben? Een hout gestookte pizzaoven geeft de pizza een rijk rokerig aroma. De hogere warmte geeft de korst een beter mondgevoel en elk beleg een hoogwaardige, gekarameliseerde smaak.

Vraag om meer informatie

Sommigen zeggen dat er geen slechte pizza bestaat. Maar waarom genoegen nemen met minder als je ook professioneel kunt eten? Bak snel en van hoge kwaliteit pizza onderweg voor een heel feest. Onze buiten pizza oven is draagbaar vanwege zijn compacte formaat. Samen met een regelbaar afzuigsysteem en schoorsteen voor controle over de luchttoevoer en -afvoer, en een dubbele thermometer die de binnentemperatuur aangeeft, heb je de volledige controle en kun je in slechts drie minuten of minder een pizza bakken die indruk maakt op een groep van vier personen.

Hoogtepunten
Betere Pizza: Sommigen zeggen dat er geen slechte pizza bestaat. Maar waarom genoegen nemen met minder als je een betere kunt hebben? Een houtgestookte pizzaoven geeft de pizza een rijk rokerig aroma. De hogere warmte geeft de korst een beter mondgevoel en elk beleg een hoogwaardige, gekarameliseerde smaak.
Razendsnelle Pizza: Onze buitenoven is een echte festivalfanaat die in enkele minuten een versgebakken 12-inch pizza bereidt. Kook voor een grote groep en organiseer een pizzafeest met slechts één kleine draagbare pizzaoven.
Eenvoudige Pizza: Neem de controle over: onze buiten pizza oven wordt geleverd met een pizzasteen en pizzabakplaat; je kunt de warmte vasthouden en deze wegnemen wanneer de tijd rijp is. Met de verstelbare luchtopening en schoorsteen kun je de temperatuur aanpassen, terwijl de thermometer je real-time feedback geeft.
Draagbaar en geschikt voor buiten: een compact formaat om op te zetten in je buitenkeuken of op je campingtafel en om op te bergen in kofferbakken of garages. De pizzaoven heeft een waterdichte hoes die bestand is tegen stof en regen.
Geselecteerde materialen: De pizzasteen is gemaakt van Cordierit, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en gemakkelijk schoon te maken is na gebruik. De houten handgrepen beschermen je tegen de hitte van de pellet pizza oven

Omschrijving:
✔ Een Cordierit pizzasteen helpt bij het vasthouden van de warmte
✔ Met de pizzashovel kun je bijna onmiddellijk je pizza uit het vuur halen
✔ Een afzuigsysteem, schoorsteen en thermometer helpen bij het optimaliseren van de temperatuur
✔ Veilige, niet-verbrandbare houten handgrepen
✔ Een gemakkelijk schoon te maken aslade
✔ Een lange schoorsteen leidt de rook omhoog en weg
✔ Montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: Zwart+Zilver
✔ Materiaal: Metaal, Roestvrij staal, Cordierit, Beukenhout
✔ Brandstof: Houtpellets
✔ Totale afmetingen: 82L x 39,5B x 58Hcm
✔ Pizzasteen: 30,5L x 30,5B x 1H cm
✔ Schoorsteen: Ø8,9 x 33H cm
✔ Aslade: 19L x 13B x 6,8H cm
✔ Hoogte van de poten: 8 cm
✔ Gewichtscapaciteit: 10 kg

Leveringsomvang:
✔ 1 x Pizzaoven
✔ 1 x Pizzasteen
✔ 1 x Pizzaschep
✔ 1 x Hoes
✔ 1 x Handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Pizza oven / Houtoven – 1 Pizzaschep -1 Pizzasteen – 82x40x58 cm – zilver
ƒ 559,00
Hulp nodig?