BBQ – grillwagen AO – 3 branders – 4 wielen – 120x55x109 cm

ƒ 829,00

Geef je BBQ-feest meer smaak met deze HC Huis & Tuin Gas BBQ Grill! De grill heeft 3 roestvrijstalen branders en een duurzame behuizing van koolstofstaal. Dankzij het speciale dekselontwerp blijven heerlijke rookaroma’s behouden, er het ontwerp heeft twee schappen om borden, kruiden en barbecue benodigdheden binnen handbereik te houden. Met behulp van 4 licht opende wielen verplaats je de grill eenvoudig naar een andere locatie, laat grillseizoen maar komen! 3 PITS: Deze full-size 3-pits gas barbecue heeft een groot kookoppervlak met een warmhoud rek en is ideaal om buiten mee te barbecueën. Elke brander is apart te bedienen en voorzien van een piëzo-ontsteking. HANDIGE BEDIENING: De mobiele grill heeft een deksel dat ook gebruikt kan worden om te roken. De gemakkelijk aan de bovenkant af te lezen thermometer geeft de interne temperatuur weer. De zijplanken bieden plaats om tijdelijk borden, kruiden en keukengerei neer te zetten en leggen zodat je je handen vrij hebt om te grillen.

Vraag om meer informatie

Geef je BBQ-feest meer smaak met deze HC Huis & Tuin Gas BBQ Grill! De grill heeft 3 roestvrijstalen branders en een duurzame behuizing van koolstofstaal. Dankzij het speciale dekselontwerp blijven heerlijke rookaroma’s behouden, er het ontwerp heeft twee schappen om borden, kruiden en barbecue benodigdheden binnen handbereik te houden. Met behulp van 4 licht opende wielen verplaats je de grill eenvoudig naar een andere locatie, laat grillseizoen maar komen!

Hoogtepunten
3 PITS: Deze full-size 3-pits gas barbecue heeft een groot kookoppervlak met een warmhoud rek en is ideaal om buiten mee te barbecueën. Elke brander is apart te bedienen en voorzien van een piëzo-ontsteking.
HANDIGE BEDIENING: De mobiele grill heeft een deksel dat ook gebruikt kan worden om te roken. De gemakkelijk aan de bovenkant af te lezen thermometer geeft de interne temperatuur weer. De zijplanken bieden plaats om tijdelijk borden, kruiden en keukengerei neer te zetten en leggen zodat je je handen vrij hebt om te grillen.
MOBIEL: Deze grill is voorzien van 4 soepel lopende wielen en 2 remmen en is eenvoudig naar een andere locatie te verplaatsen.
STEVIGE CONSTRUCTIE: De stevige koolstofstalen behuizing en roestvrijstalen branders geven de grill extra stevigheid zodat hij je bij veel barbecues van dienst zal zijn.
PRODUCTGEGEVENS: Afmetingen: 121 L x 55 B x 109 H cm. OPMERKING: Regelaar en gasslang worden meegeleverd.

Omschrijving:
✔ Voorzien van een breed kookoppervlak, 3 branders en een warmhoudrek
✔ Alle branders worden aangestuurd door een piëzo-ontsteking
✔ De meegeleverde grilldeksel zorgt ervoor dat heerlijke rooksmaken behouden blijven
✔ Een gemakkelijk af te lezen thermometer toont de interne temperatuur
✔ Stay-cool roestvrijstalen handgrepen beschermen tegen brandwonden
✔ De zijplanken bieden voldoende ruimte voor je grillgerei
✔ Vier wielen met twee parkeerremmen voor hoge mobiliteit en stabiliteit
✔ Gezondheidsgrillnet is aanwezig
✔ Montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: zwart
✔ Materiaal: koolstofstaal
✔ Gassoort: ethaan/propaan
✔ Elke brandercapaciteit: 3 kW
✔ Totale afmetingen: 121 L x 55 B x 109 H cm. – Afmetingen grillrooster: 41 L x 24 B cm
✔ Afmetingen van het warmhoudrek: 47,3 L x 11,7 B cm
✔ Grootte van de plank: 42,5 L x 35,5 B cm
✔ Binnenmaat kast: 49 L x 39 B x 51 H cm
✔ Draagvermogen: (grill) 10 kg, (plank) 5 kg, (kast) 10 kg

Leveringsomvang:
✔ 1 x gasgrill
✔ 2 x grillnet
✔ 1 x warmhoud rooster
✔ 1 x lekbak
✔ 1 x regelaar
✔ 1x slang
✔ 1 x handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
BBQ – grillwagen AO – 3 branders – 4 wielen – 120x55x109 cm
ƒ 829,00
Hulp nodig?