Uitverkoop!

Vuurkorf AO – steeneffect – grijs

Oorspronkelijke prijs was: ƒ 139,00.Huidige prijs is: ƒ 98,00.

Geniet het hele jaar door van de unieke sfeer en het zachte gekletter van vlammen met deze tafelhaard van HC Huis & Tuin. Deze tafelhaard combineert vorm en functie. De open haard is compact en licht en kan gemakkelijk overal worden meegenomen waar u warme en mooie verlichting nodig hebt. Deze kleine open haard is het perfecte alternatief voor traditionele kaarsdecoratie. Met deze tafelhaard kun je een vuur laten branden waar je maar wilt, of het nu binnen of buiten is. Schone verbranding: De vlam wordt geproduceerd met alcohol en laat geen residu, rook of geur achter. Het meegeleverde steenwolkussen kan de vlam stabiliseren, de vervluchtiging van alcohol vertragen en het gebruik veiliger maken.

Vraag om meer informatie

Geniet het hele jaar door van de unieke sfeer en het zachte gekletter van vlammen met deze tafelhaard van HC Huis & Tuin. Deze tafelhaard combineert vorm en functie. De open haard is compact en licht en kan gemakkelijk overal worden meegenomen waar u warme en mooie verlichting nodig hebt. Deze kleine open haard is het perfecte alternatief voor traditionele kaarsdecoratie. Met deze tafelhaard kun je een vuur laten branden waar je maar wilt, of het nu binnen of buiten is.

Hoogtepunten
Schone verbranding: De vlam wordt geproduceerd met alcohol en laat geen residu, rook of geur achter. Het meegeleverde steenwolkussen kan de vlam stabiliseren, de vervluchtiging van alcohol vertragen en het gebruik veiliger maken.
Beschermglas: Het glas voorkomt dat de vlam wordt uitgeblazen en zorgt voor de veiligheid van mensen in de omgeving, zodat je de dansende vlammen van dichtbij kunt bekijken.
Eenvoudige bediening: Met de meegeleverde roestvrijstalen vlamblusser kun je de vlam veilig en snel doven. Als de vlam gedoofd is, kun je de brandstof in een paar minuten bijvullen.
Voor binnen en buiten: De vuurschaal is gemaakt van magnesia in steenlook en heeft een weerbestendige roestvrijstalen verbrandingskamer. Dankzij het compacte en lichte ontwerp kun je de tafelhaard overal mee naartoe nemen waar je hem nodig hebt.
Informatie over het product: Afmetingen: 12L x 12B x 12H cm. Productgegevens van de verbrandingskamer: Ø8,2 x 9,5 H cm.

Omschrijving:
✔ De draagbare tafelhaard heeft een elegante steenlook
✔ Een beschermglas om het vuur gelijkmatig te laten branden en voor uw veiligheid
✔ Wordt geleverd met een vlamblusser om de vlam veilig en snel te doven
✔ Geen rook, geen as, geen rook
✔ Geen montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: grijs
✔ Materiaal: magnesiumoxide, roestvrij staal, glas
✔ Totale afmetingen: 12L x 12B x 12H cm
✔ Productgegevens van de verbrandingskamer: 8,2 x 9,5 cm
✔ Glasbescherming voor productgegevens: Ø10 x 7,5H cm
✔ Omslag verwijderen: Ø10,5 cm

Leveringsomvang:
✔ 1 x tafelhaard
✔ 1 x glasbeschermer
✔ 1 x vlamdover
✔ 1 x handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Vuurkorf AO – steeneffect – grijs
Oorspronkelijke prijs was: ƒ 139,00.Huidige prijs is: ƒ 98,00.
Hulp nodig?