Vuurschaal AO – vuurtafel met pook

ƒ 295,00

Met deze veelzijdige vuurkorf van HC Huis & Tuin breng je de avonden met sfeer en gezelligheid! Deze moderne, eenvoudige vuurschaal kan naar wens worden gebruikt als vuurplaats, grill en tafel. Het beschermrooster voorkomt dat vonken eruit vliegen en de omgeving beschadigen. Met de meegeleverde pook kan de brandstof ook veilig worden verplaatst. Verrijk je tuin met een gezellige hotspot voor ontspannen vergaderen en romantische avonden! BLIJF WARM: Deze eenvoudige, moderne vuurkorf heeft voldoende ruimte voor houtskool om voldoende warmte te leveren, zodat je zelfs tijdens de koude herfst- en winterseizoenen uren buiten kunt doorbrengen.
MULTIFUNCTIONEEL: Het is niet alleen een vuurplaats om te verwarmen, maar ook om te grillen en de plank kan worden gebruikt als tafel om gemakkelijk ter plaatse van het gegrilde voedsel te genieten.

Vraag om meer informatie

Met deze veelzijdige vuurkorf van HC Huis & Tuin breng je de avonden met sfeer en gezelligheid! Deze moderne, eenvoudige vuurschaal kan naar wens worden gebruikt als vuurplaats, grill en tafel. Het beschermrooster voorkomt dat vonken eruit vliegen en de omgeving beschadigen. Met de meegeleverde pook kan de brandstof ook veilig worden verplaatst. Verrijk je tuin met een gezellige hotspot voor ontspannen vergaderen en romantische avonden!

Hoogtepunten
BLIJF WARM: Deze eenvoudige, moderne vuurkorf heeft voldoende ruimte voor houtskool om voldoende warmte te leveren, zodat je zelfs tijdens de koude herfst- en winterseizoenen uren buiten kunt doorbrengen.
MULTIFUNCTIONEEL: Het is niet alleen een vuurplaats om te verwarmen, maar ook om te grillen en de plank kan worden gebruikt als tafel om gemakkelijk ter plaatse van het gegrilde voedsel te genieten.
VEILIGHEID VOOROP: Het gaas van deze vuurkorf voorkomt dat vonken, sintels en as naar buiten vliegen, terwijl de meegeleverde vuurpook een veilige verplaatsing van de brandstof mogelijk maakt.
STEVIGE CONSTRUCTIE: Deze multifunctionele vuurkorf is gebouwd met een stevig stalen frame voor betrouwbaarheid en vier poten aan de onderkant zorgen voor stabiliteit. Bovendien heeft de vuurschaal een oppervlaktecoating die bestand is tegen hoge temperaturen.
PRODUCTGEGEVENS: Afmetingen: 81 L x 81 B x 53 H cm.

Omschrijving:
✔ Meerdere functies: vuurplaats, BBQ-grill en mini-eettafel
✔ Mesh kap beschermt tegen rondvliegende vonken, as en sintels
✔ Voorzien van een pook om de brandstof veilig te verplaatsen
✔ Stevige stalen constructie voor duurzaamheid
✔ Speciale oppervlaktecoating om hoge temperaturen te weerstaan
✔ Een ronde handgreep op de roosterafdekking, handig te bevestigen en los te maken
✔ Montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: zwart
✔ Materiaal: staal
✔ Totale afmetingen: 81 L x 81 B x 53 H cm
✔ Binnenafmetingen: 47 L x 47 B x 11 H cm
✔ Afmetingen hoes: 41,5 L x 41,5 B x 11 H cm
✔ Grootte van het grillrooster: 41 L x 41 B cm
✔ Grootte van poken: 42 L x 4 B cm

Leveringsomvang:
✔ 1 x open haard
✔ 1 x pook
✔ 1 x handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Vuurschaal AO – vuurtafel met pook
ƒ 295,00
Hulp nodig?