Vuurkorf AO – incl. pook – Ø38×27 cm – Donkergrijs

ƒ 269,00

De rookvrije vuurschaal van HC Huis & Tuin is de ideale metgezel voor gezellige avonden buiten. Dankzij het unieke secundaire verbrandingssysteem geniet u van een schone en rookvrije vuurervaring. Of het nu gaat om een kampvuurfeestje of een ontspannen avond met vrienden, deze metalen vuurschaal creëert een warme en uitnodigende sfeer voor uw buitenactiviteiten. Ontdek een nieuw niveau van gezelligheid! Rookvrij vuurgenot: Onze rookvrije vuurschaal zorgt voor een schone en aangename vuurervaring, zodat u onbeperkt van uw tijd buiten kunt genieten. Moderne Technologie: Onze vuurschaal maakt gebruik van een innovatief “secundair verbrandingsproces” dat zorgt voor een schone en rookvrije vuurervaring. Dankzij de ventilatieopeningen aan de onderkant wordt er verse zuurstof toegevoerd, waardoor de rook wordt opgelost en een aangename vuurervaring wordt geboden.

Vraag om meer informatie

De rookvrije vuurschaal van HC Huis & Tuin is de ideale metgezel voor gezellige avonden buiten. Dankzij het unieke secundaire verbrandingssysteem geniet u van een schone en rookvrije vuurervaring. Of het nu gaat om een kampvuurfeestje of een ontspannen avond met vrienden, deze metalen vuurschaal creëert een warme en uitnodigende sfeer voor uw buitenactiviteiten. Ontdek een nieuw niveau van gezelligheid!

Hoogtepunten
Rookvrij vuurgenot: Onze rookvrije vuurschaal zorgt voor een schone en aangename vuurervaring, zodat u onbeperkt van uw tijd buiten kunt genieten.
Moderne Technologie: Onze vuurschaal maakt gebruik van een innovatief “secundair verbrandingsproces” dat zorgt voor een schone en rookvrije vuurervaring. Dankzij de ventilatieopeningen aan de onderkant wordt er verse zuurstof toegevoerd, waardoor de rook wordt opgelost en een aangename vuurervaring wordt geboden.
Veiligheidsdeksel en pook: De metalen gaasdeksel van deze vuurschaal fungeert als betrouwbare vonkenbescherming om u te beschermen tegen gloeiende kolen, as en vonken. De meegeleverde pook maakt het gemakkelijk om brandstof toe te voegen en vergemakkelijkt het verwijderen van het metalen deksel door het moeiteloos en veilig op te tillen aan de metalen ring bovenaan.
Geschikt voor buitengebruik: Onze met poeder gecoate metalen vuurschaal is hitte- en weerbestendig, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een warm, gezellig en rookvrij vuur in de buitenlucht. Het is ook ideaal voor het bereiden van voedsel.
Productgegevens: Totale afmetingen: Ø38 x 27Hcm. Binnendiameter: 31 cm. Geen montage vereist.

Omschrijving:
✔ Rookvrij vuur dankzij het secundaire verbrandingssysteem
✔ Vonken worden voorkomen door de deksel
✔ De meegeleverde pook vergemakkelijkt het bijvullen van hout
✔ Poedergecoat metalen frame voor hitte- en weerbestendigheid
✔ Gemakkelijk te vervoeren dankzij zijhandvatten
✔ Geen montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: Donkergrijs
✔ Materiaal: Metaal
✔ Totale afmeting: Ø38 x 27H cm
✔ Binnendiameter: Ø31 cm
✔ Dikte van de wand van de gootsteen: 2,9 cm
✔ Lengte van de pook: 45 cm

Leveringsomvang:
✔ 1 x tv-tafel
✔ 1 x handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Vuurkorf AO – incl. pook – Ø38×27 cm – Donkergrijs
ƒ 269,00
Hulp nodig?