Vuurschaal AO – betonlook grijs – grillfunctie – Ф 61×43 cm

ƒ 469,00

Ontdek de perfecte combinatie van een barbecue en vuurschaal van HC Huis & Tuin voor gezellige avonden onder de sterrenhemel! Onze vuurschaal in minimalistisch, grijs betonlook is niet alleen een decoratieve blikvanger, maar ook uiterst veelzijdig in gebruik. Of het nu gaat om een barbecuefeest, tuinfeest of gewoon om te ontspannen – met de meegeleverde vonkenvanger en pook is hij veilig en gemakkelijk te hanteren. Het roestvrijstalen frame trotseert elk weertype – perfect voor elke tuin! Veelzijdige vuurschaal: combineert grill en vuurschaal in één, perfect voor barbecuefeesten en tuinfeesten. Decoratieve blikvanger voor terras of tuin, zorgt voor een gezellige sfeer.
Stijlvol design: De minimalistische, grijze betonlook geeft uw buitenruimte een karakteristieke uitstraling en past bij elke terrasinrichting.

Vraag om meer informatie

Ontdek de perfecte combinatie van een barbecue en vuurschaal van HC Huis & Tuin voor gezellige avonden onder de sterrenhemel! Onze vuurschaal in minimalistisch, grijs betonlook is niet alleen een decoratieve blikvanger, maar ook uiterst veelzijdig in gebruik. Of het nu gaat om een barbecuefeest, tuinfeest of gewoon om te ontspannen – met de meegeleverde vonkenvanger en pook is hij veilig en gemakkelijk te hanteren. Het roestvrijstalen frame trotseert elk weertype – perfect voor elke tuin!

Hoogtepunten
Veelzijdige vuurschaal: combineert grill en vuurschaal in één, perfect voor barbecuefeesten en tuinfeesten. Decoratieve blikvanger voor terras of tuin, zorgt voor een gezellige sfeer.
Stijlvol design: De minimalistische, grijze betonlook geeft uw buitenruimte een karakteristieke uitstraling en past bij elke terrasinrichting.
Veiligheid en comfort: De vuurschaal is uitgerust met een vonkenscherm en een pook, wat een veilige en comfortabele bediening van de vuurkorf mogelijk maakt.
Roestvrij metalen frame: De vuurschaal is voorzien van een roestvrij metalen frame met poedercoating, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en het perfect maakt voor buitengebruik.
Productgegevens: Totale afmetingen: Ø61 x 43H cm. Grillrooster: Ø50 cm. Lengte van de pook: 50 cm. Montage vereist.

Omschrijving:
✔ Twee-in-één ontwerp maakt grillen en vuur maken mogelijk in één
✔ De betonlook geeft uw buitenruimte een moderne en minimalistische esthetiek
✔ Inclusief vonkenscherm en pook voor maximale veiligheid en comfort
✔ Roestvrij metalen frame met poedercoating
✔ Gemakkelijk schoon te maken oppervlak
✔ Geen montage vereist

Technische specificaties:
✔ Kleur: Grijs
✔ Materiaal: Metaal
✔ Totale afmetingen: Ø61 x 43H cm
✔ Diameter van de kom: Ø51,5 cm
✔ Afmetingen deksel: Ø51 x 15H cm
✔ Grillrooster: Ø50 cm
✔ Lengte pook: 50 cm

Leveringsomvang:
✔ 1 x Vuurkorf
✔ 1 x Grillrooster
✔ 1 x Deksel
✔ 1 x Pook
✔ 1 x Handleiding

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Vuurschaal AO – betonlook grijs – grillfunctie – Ф 61×43 cm
ƒ 469,00
Hulp nodig?