Wijnkoelkast 36 Flessen – met LED verlichting – Professionele uitv.

ƒ 1.425,00

Deze wijnkoeler van HC Huis & Tuin is een modern design toestel met innovatieve technologie, ontworpen voor iedereen die een elegante wijnkoelkast van hoge kwaliteit in zijn huis, wijnwinkel of restaurant wil hebben. De wijnkoelkast is ontworpen om de perfecte bewaaromstandigheden te creëren, biedt plaats aan 36 flessen en heeft een zeer breed en regelbaar koelbereik, afhankelijk van de behoeften, van 4 tot 18 graden, waardoor het niet alleen geschikt is voor langdurige opslag en rijping van rode wijnen, maar ook voor het koelen van witte wijnen, rosés en mousserende wijnen/mousserende wijnen. De beschikbare compartimenten voor het opbergen van flessen worden in afzonderlijke vakken verdeeld door 6 metalen golfplaten die niet alleen een betere ondersteuning bieden, maar ook de wijn en zijn aroma’s perfect bewaren, terwijl het onderste vak dienst doet als opbergmand, zodat u niet alleen flessen, maar ook blikjes en andere dranken kunt opbergen.

Vraag om meer informatie

HC Huis & Tuin heeft voor u de beste wijnkoelers geselecteerd die momenteel op de markt zijn, de selectie is gemaakt door experts uit de industrie die de producten hebben gesegmenteerd en de beste wijnkoelers hebben gescreend op functionaliteit en esthetiek.

Alle geëvalueerde wijnkoelers  zijn van professioneel niveau, dat wil zeggen dat ze de kwaliteitsnormen op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie overtreffen, maar slechts enkele voldoen volledig aan de kenmerken van de beste wijnkoelers.

De geselecteerde wijnkoelers van HC Huis & Tuin zijn allemaal gemaakt met de nieuwste materialen en technologieën, ze zijn uitgerust met intelligente temperatuur regelingssystemen met één of meerdere zones die de interne omgeving kunnen beheren door de temperatuur geleidelijk te wijzigen en te stabiliseren om zo de organoleptische kwaliteiten van de wijn te optimaliseren en onveranderd te laten.

Naast betrouwbaarheid, stilte en een laag verbruik zijn de sterke punten van de voorgestelde wijnkoelers, veel professionele producten op de markt hebben in feite een zeer hoog verbruik als gevolg van verouderde technologieën en weinig onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.

In feite vindt u op de markt zeer laag geprijsde wijnkoelers die, echter, hebben verschillende storingen, zoals lawaaierige en onbetrouwbare ventilatoren of glas ongeschikt voor de isolatie van de interne omgeving.

Een bijkomend kenmerk dat een klassieke wijnkoeler van HC Huis & Tuin onderscheidt van een professioneel product is de aanwezigheid van dubbele beglazing deuren, om de isolatie van de interne omgeving van buitenaf te maximaliseren, de aanwezigheid van stille hoge frequentie compressoren, LED-verlichting perfect voor het zicht zonder dat de temperatuur van de wijn en de aanwezigheid van innovatieve en efficiënte bedieningspanelen volledig digitaal intuïtief en betrouwbaar.

Om de lucht in de wijnkoelers te zuiveren, is ook een actief koolstoffilter met hoge intensiteit geïnstalleerd om de hygiëne van de lucht binnenin te maximaliseren.

Kiezen voor een de door HC Huis & Tuin voorgestelde wijnkoelers betekent vertrouwen op deskundigen op dit gebied, die in staat zijn de beste wijnkoelers te selecteren met als doel de markt te voorzien van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen en de tevredenheid van de klant te maximaliseren.


Deze wijnkoeler van HC Huis & Tuin is een modern design toestel met innovatieve technologie, ontworpen voor iedereen die een elegante wijnkoelkast van hoge kwaliteit in zijn huis, wijnwinkel of restaurant wil hebben.

De wijnkoelkast is ontworpen om de perfecte bewaaromstandigheden te creëren, biedt plaats aan 36 flessen en heeft een zeer breed en regelbaar koelbereik, afhankelijk van de behoeften, van 4 tot 18 graden, waardoor het niet alleen geschikt is voor langdurige opslag en rijping van rode wijnen, maar ook voor het koelen van witte wijnen, rosés en mousserende wijnen/mousserende wijnen.

De beschikbare compartimenten voor het opbergen van flessen worden in afzonderlijke vakken verdeeld door 6 metalen golfplaten die niet alleen een betere ondersteuning bieden, maar ook de wijn en zijn aroma’s perfect bewaren, terwijl het onderste vak dienst doet als opbergmand, zodat u niet alleen flessen, maar ook blikjes en andere dranken kunt opbergen.

De wijnkoelkast van HC Huis & Tuin is gemaakt van uitstekende materialen, te beginnen met de geïsoleerde deur met een grote handgreep en het twee lagen geharde glas dat voorkomt dat de warmte de kwaliteit van de opgeslagen wijn aantast. Binnenin zorgt een blauwe LED-verlichting voor een duidelijk zicht op de opgeborgen flessen en voor een extra vleugje elegantie.

Het bedieningssysteem is eenvoudig en ongecompliceerd, met het LCD-display dat de interne koeltemperatuur aangeeft en het intuïtieve druk knoppen paneel waarmee u zowel de temperatuur als het inschakelen van het LED-lampje gemakkelijk kunt aanpassen.

Ondanks de werking van de compressor levert de wijnkoelkast uitstekende prestaties, terwijl het verbruik tot een minimum beperkt blijft, mede dankzij de ventilator die de koude lucht binnenin op een gelijkmatige manier verplaatst en verdeelt. Daarom is het geschikt om in verschillende omgevingen te worden geplaatst, zonder enig ongemak te veroorzaken.

De wijnkoelers zoals deze van HC Huis & Tuin zijn een must-have voor alle wijnliefhebbers. Beroemd in heel Europa, zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen en met betrouwbare en innovatieve technologieën, hebben ze een eenvoudig en minimalistisch ontwerp dat perfect past in elk type omgeving en inrichting en geven ze altijd een vleugje absolute elegantie.


Technische kenmerken:

Afmetingen: 48 x 47 x 83 cm (breedte, lengte, hoogte)
Gewicht: 28 kg
Voeding: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Capaciteit: 36 flessen (75 cl)
Totale capaciteit: Inhoud 95 liter
Enkele zone compressor koelsysteem met ventilatie
LCD display met instelbare temperatuur van 4°C tot 18°C ​​geschikt voor elk type wijn
Transparant glas met externe handgreep
Opslag op 6 niveaus met metalen planken en mand eronder
Binnenverlichting met blauw LED licht met aan/uit schakelaar
Trillingsarme en geluidsarme technologie
Energie-efficiëntieklasse: G.
Jaarlijks energieverbruik: 140 kWh
Ideaal voor privéwoningen en professionele constructies
Vrijstaande installatie
Elegant en modern ontwerp
Makkelijk schoon te maken

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Wijnkoelkast 36 Flessen – met LED verlichting – Professionele uitv.
ƒ 1.425,00
Hulp nodig?