Wijnkoelkast 12 Flessen – met LED verlichting

ƒ 798,00

Deze wijnkoeler van HC Huis & Tuin is een wijnkoelkast, die dankzij zijn compact, geraffineerd ontwerp, zijn capaciteit en functionaliteit perfect is als display-wijnkoeler voor thuis. Ideaal wanneer je wilt genieten van een goed glas rode of witte wijn. Met een inhoud van 31 liter biedt de wijnkoeler plaats aan 12 flessen en kunnen ze handig worden opgeborgen op de 4 geribbelde plateaus die de wijn in optimale omstandigheden laten rijpen. Het is uitgerust met een thermo-elektrische motor van 70 Watt die de kou gelijkmatig verdeelt. De temperatuur kan gemakkelijk in een bereik tussen 11°C en 18°C worden ingesteld via het touch screen aan de voorkant en onder controle worden gehouden dankzij het kleine geïntegreerde LCD-display.

Vraag om meer informatie

HC Huis & Tuin heeft voor u de beste wijnkoelers geselecteerd die momenteel op de markt zijn, de selectie is gemaakt door experts uit de industrie die de producten hebben gesegmenteerd en de beste wijnkoelers hebben gescreend op functionaliteit en esthetiek.

Alle geëvalueerde wijnkoelers  zijn van professioneel niveau, dat wil zeggen dat ze de kwaliteitsnormen op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie overtreffen, maar slechts enkele voldoen volledig aan de kenmerken van de beste wijnkoelers.

De geselecteerde wijnkoelers van HC Huis & Tuin zijn allemaal gemaakt met de nieuwste materialen en technologieën, ze zijn uitgerust met intelligente temperatuur regelingssystemen met één of meerdere zones die de interne omgeving kunnen beheren door de temperatuur geleidelijk te wijzigen en te stabiliseren om zo de organoleptische kwaliteiten van de wijn te optimaliseren en onveranderd te laten.

Naast betrouwbaarheid, stilte en een laag verbruik zijn de sterke punten van de voorgestelde wijnkoelers, veel professionele producten op de markt hebben in feite een zeer hoog verbruik als gevolg van verouderde technologieën en weinig onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.

In feite vindt u op de markt zeer laag geprijsde wijnkoelers die, echter, hebben verschillende storingen, zoals lawaaierige en onbetrouwbare ventilatoren of glas ongeschikt voor de isolatie van de interne omgeving.

Een bijkomend kenmerk dat een klassieke wijnkoeler van HC Huis & Tuin onderscheidt van een professioneel product is de aanwezigheid van dubbele beglazing deuren, om de isolatie van de interne omgeving van buitenaf te maximaliseren, de aanwezigheid van stille hoge frequentie compressoren, LED-verlichting perfect voor het zicht zonder dat de temperatuur van de wijn en de aanwezigheid van innovatieve en efficiënte bedieningspanelen volledig digitaal intuïtief en betrouwbaar.

Om de lucht in de wijnkoelers te zuiveren, is ook een actief koolstoffilter met hoge intensiteit geïnstalleerd om de hygiëne van de lucht binnenin te maximaliseren.

Kiezen voor een de door HC Huis & Tuin voorgestelde wijnkoelers betekent vertrouwen op deskundigen op dit gebied, die in staat zijn de beste wijnkoelers te selecteren met als doel de markt te voorzien van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen en de tevredenheid van de klant te maximaliseren.


Deze wijnkoeler van HC Huis & Tuin is een wijnkoelkast, die dankzij zijn compact, geraffineerd ontwerp, zijn capaciteit en functionaliteit perfect is als display-wijnkoeler voor thuis. Ideaal wanneer je wilt genieten van een goed glas rode of witte wijn.

Met een inhoud van 31 liter biedt de wijnkoeler plaats aan 12 flessen en kunnen ze handig worden opgeborgen op de 4 geribbelde plateaus die de wijn in optimale omstandigheden laten rijpen. Het is uitgerust met een thermo-elektrische motor van 70 Watt die de kou gelijkmatig verdeelt. De temperatuur kan gemakkelijk in een bereik tussen 11°C en 18°C worden ingesteld via het touch screen aan de voorkant en onder controle worden gehouden dankzij het kleine geïntegreerde LCD-display.

De structuur van de wijnkoeler is volledig afgedicht en getest tijdens de productie: de deur met pakkingen is gemaakt van gehard glas in twee lagen en hermetisch afgesloten, waardoor deze bijzonder bestendig is en zelfs externe warmte de kwaliteit van de in de kelder opgeslagen wijn niet kan aantasten. Dankzij de Led verlichting en de transparante deur wordt de collectie wijnflessen altijd op een elegante manier gepresenteerd. Zo zie je in een oogopslag het aantal en het soort flessen.

Energiezuinig dankzij het thermo-elektrische koelsysteem dat het verbruik tot een minimum beperkt, is de wijnkoeler van HC Huis & Tuin ook zeer stil, met slechts 26 dB geluid, waardoor het ideaal is voor gebruik in elke kamer van het huis. De wijnkoeler is ook uitgerust met verstelbare voetjes waardoor het comfortabel en stabiel kan worden geplaatst, en een automatisch ontdooisysteem dat ijsvorming in de koelkast voorkomt, zelfs als het vaak wordt geopend.

Kortom: De wijnkoelers van HC Huis & Tuin  zijn een must-have voor alle wijnliefhebbers. Ze zijn beroemd in heel Europa, vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit en met betrouwbare en innoverende technologieën, en hebben een eenvoudig, minimalistisch en elegant ontwerp dat perfect past in elk type omgeving en inrichting.


Technische kenmerken:

Afmetingen: 34,5 x 48 x 45 cm (breedte, lengte, hoogte)
Gewicht: 13 kilo
Stroomvoorziening: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Nominaal vermogen: 70W
Capaciteit: 12 flessen (75 cl)
Totale capaciteit: Inhoud 31 liter
Thermo-elektrisch koelsysteem met één zone
Lcd-display met instelbare temperatuur van 11°C tot 18°C
Transparant glas met verzonken handgreep
Opslag op 4 niveaus met metalen planken
Interne LED verlichting met aan/uit schakelaar
Geluids- en trillingsarme technologie, slechts 26 dB
Energie-efficiëntieklasse: G.
Jaarlijks energieverbruik: 129 kWh
Verstelbare stelvoeten
Elegant en modern ontwerp
Makkelijk schoon te maken

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Wijnkoelkast 12 Flessen – met LED verlichting
ƒ 798,00
Hulp nodig?