Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IASM

ƒ 1.149,00

Tijd om de babykamer in te richten? Dit is een klassieke set, vriendelijk voor je portemonnee, met een kinderbed, commode en kledingkast van HC Huis & Tuin. Allemaal met niet-giftige oppervlakken, schuine randen en afgeronde hoeken – voor de veiligheid. Bedbodem op 2 hoogtes te monteren. Je kind kan veilig en comfortabel slapen omdat de slijtvaste materialen in de bedbodem zijn getest om het lichaam de juiste ondersteuning te geven. De matrashoes is makkelijk af te halen en machine wasbaar op 60°C. Kinderveilige ritssluiting waardoor het kind de overtrek niet kan openritsen. Comfortabele hoogte om je baby te verschonen. Praktische opberger om alles binnen handbereik te hebben, zodat je altijd een hand op je baby kan houden. Als je kind wat ouder is, tover je de commode gemakkelijk om

Vraag om meer informatie

Zoek je nieuwe meubels voor de baby / kinderkamer? Bij HC Huis & Tuin vind je een ruim aanbod aan baby / kindermeubels voor de babykamer, kinderkamer en tienerkamer. Van babybedjes tot commodes en kasten. En van kinderbedden tot bureaus en kinder kleding kasten.

Een complete babykamer of kinderkamer hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Er is voor elk budget een complete kinderkamer te vinden, en de kwaliteit blijft gegarandeerd goed. Alle kinderproducten zijn uitvoering getest op veiligheid, zodat je kind veilig kan spelen.


Tijd om de babykamer in te richten? Dit is een klassieke set, vriendelijk voor je portemonnee, met een kinderbed, commode en kledingkast van HC Huis & Tuin. Allemaal met niet-giftige oppervlakken, schuine randen en afgeronde hoeken – voor de veiligheid.

Bedbodem op 2 hoogtes te monteren. Je kind kan veilig en comfortabel slapen omdat de slijtvaste materialen in de bedbodem zijn getest om het lichaam de juiste ondersteuning te geven. De matrashoes is makkelijk af te halen en machine wasbaar op 60°C. Kinderveilige ritssluiting waardoor het kind de overtrek niet kan openritsen.

Comfortabele hoogte om je baby te verschonen. Praktische opberger om alles binnen handbereik te hebben, zodat je altijd een hand op je baby kan houden. Als je kind wat ouder is, tover je de commode gemakkelijk om tot een ruime open kast.

Tussen de plank van de commode en de muur zit een ruimte waar je een wasmand of iets anders kan neerzetten wat je uit het zicht wilt hebben. De ruimte is 29 cm diep en 80 cm hoog.

Inhoud: 1 babybedje, wit (afmetingen buitenkant 124 (L) x 66 (B) x 79 (H) cm), 1 commode/boekenkast, wit (104 (H) x 60 (B) x 81 (D) cm) en 1 foam matras voor babybedje (60x120x6 cm).

Keer de tijk binnenstebuiten en trek de rits voor het wassen dicht. Geschikt voor babybedden met een binnenmaat van 60×120 cm.

Exclusief matras en bed textiel

Materialen & onderhoud
Materiaal
Babybedje
Belangrijkste onderdelen/ Spijlen/ Bedbodemframe/ Onderste deel van het bedeinde:
massief beuken, Acrylverf
Inzet bedeinde:
hardboard, Papierfolie
Weefsel:
100% nylon
Commode/boekenkast
Bovenblad/ Bodemplank/ Zijkant/ Plank/ Voorkant/ Achterkant:
spaanplaat, melamine folie
Achterwand:
hardboard, Acrylverf
Foam matras baby bed
Tijk:
62% katoen, 38 % polyester
Vulling:
Polyether 25 kg/m3

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IASM
ƒ 1.149,00
Hulp nodig?