Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IAGU

ƒ 1.089,00

Een tijdloos ledikant van HC Huis & Tuin waarin je baby veilig kan slapen totdat het tijd is voor een ‘echt’ bed. De bijpassende commode heeft een opbergruimte binnen handbereik. Een goed begin voor de inrichting van een nieuwe babykamer. Bedbodem op 2 hoogtes te monteren. Bedbodem met goede ventilatie en goede luchtcirculatie, voor een comfortabel slaapklimaat voor je kind. Als het kind zelf in/uit bed kan klimmen, kan 1 bed zijkant worden verwijderd. Je kind kan veilig en comfortabel slapen omdat de slijtvaste materialen in de bedbodem zijn getest om het lichaam de juiste ondersteuning te geven. De commode heeft een comfortabele hoogte om je baby te verschonen.

 

Vraag om meer informatie

Zoek je nieuwe meubels voor de baby / kinderkamer? Bij HC Huis & Tuin vind je een ruim aanbod aan baby / kindermeubels voor de babykamer, kinderkamer en tienerkamer. Van babybedjes tot commodes en kasten. En van kinderbedden tot bureaus en kinder kleding kasten.

Een complete babykamer of kinderkamer hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Er is voor elk budget een complete kinderkamer te vinden, en de kwaliteit blijft gegarandeerd goed. Alle kinderproducten zijn uitvoering getest op veiligheid, zodat je kind veilig kan spelen.


Een tijdloos ledikant van HC Huis & Tuin waarin je baby veilig kan slapen totdat het tijd is voor een ‘echt’ bed. De bijpassende commode heeft een opbergruimte binnen handbereik. Een goed begin voor de inrichting van een nieuwe babykamer.

De bodem van het baby bed kan op twee hoogtes worden gemonteerd. De ene kant van het baby bed kan worden verwijderd als het kind groot genoeg is om zelf in en uit bed te klimmen.

Comfortabele hoogte om je baby te verschonen. Praktische opberger om alles binnen handbereik te hebben, zodat je altijd een hand op je baby kan houden. De matrashoes is makkelijk af te halen en machine wasbaar op 60°C.

Kind veilige rits die voorkomt dat kinderen de matrashoes kunnen openen. Keer de tijk binnenstebuiten en trek de rits voor het wassen dicht.

Geschikt voor babybedden met een binnenmaat van 60×120 cm.

Incl. ombouwset.

Inhoud: 1 babybedje, wit (afmetingen buitenkant 123 (L) x 66 (B) x 80 (H) cm), 1 commode, wit (93 (H) x 54 (D) x 82 (B) cm) en 1 foam matras voor babybedje (60x120x6 cm).

Exclusief matras en bed textiel

Materialen & onderhoud
Materiaal
Babybedje
Belangrijkste onderdelen/ Spijlen/ Bedbodemframe:
massief hout, Getinte blanke acryllak
Valbescherming:
hardboard, massief hout, Getinte blanke acryllak
Weefsel:
100% nylon
Commode
Belangrijkste onderdelen/ Regel:
massief hout, Acrylverf
Tafelblad:
hardboard, Acrylverf
Foam matras baby bed
Tijk:
62% katoen, 38 % polyester
Vulling:
Polyether 25 kg/m3

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IAGU
ƒ 1.089,00
Hulp nodig?