Babymeubel set 3-delig – beuken – 60×120 cm IASN

ƒ 669,00

De eerste slaapkamer van je baby aan het inrichten? Dit is een perfecte starter set van HC Huis & Tuin met een kinderbedje van massief beukenhout, een omkeerbare matras waarop hij of zij veilig kan slapen en een commode op comfortabele hoogte met opbergfunctie. Bedbodem op 2 hoogtes te monteren. Deze matras heeft aan beide kanten hetzelfde, gladde oppervlak. Je kan hem eenvoudig keren als je dat wilt. De tijk kan worden schoongeveegd, maar kan niet worden verwijderd. Comfortabele hoogte om je baby te verschonen.

 

Vraag om meer informatie

Zoek je nieuwe meubels voor de baby / kinderkamer? Bij HC Huis & Tuin vind je een ruim aanbod aan baby / kindermeubels voor de babykamer, kinderkamer en tienerkamer. Van babybedjes tot commodes en kasten. En van kinderbedden tot bureaus en kinder kleding kasten.

Een complete babykamer of kinderkamer hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Er is voor elk budget een complete kinderkamer te vinden, en de kwaliteit blijft gegarandeerd goed. Alle kinderproducten zijn uitvoering getest op veiligheid, zodat je kind veilig kan spelen.


De eerste slaapkamer van je baby aan het inrichten? Dit is een perfecte starter set van HC Huis & Tuin met een kinderbedje van massief beukenhout, een omkeerbare matras waarop hij of zij veilig kan slapen en een commode op comfortabele hoogte met opbergfunctie.

Bedbodem op 2 hoogtes te monteren. Deze matras heeft aan beide kanten hetzelfde, gladde oppervlak. Je kan hem eenvoudig keren als je dat wilt. De tijk kan worden schoongeveegd, maar kan niet worden verwijderd.

Comfortabele hoogte om je baby te verschonen.

Inhoud: 1 babybedje, beuken (afmetingen buitenkant 124 (L) x 66 (B) x 80 (H) cm), 1 commode, beuken/wit (87 (H) x 72 (B) x 53 (D) cm) en 1 foam matras voor babybedje (60x120x5 cm).

Materialen & onderhoud
Materiaal
Babybedje
Belangrijkste onderdelen/ Spijlen/ Bedbodemframe:
massief beuken
Weefsel:
100% nylon
Commode
Belangrijkste onderdelen:
massief beuken
Bodemplank:
hardboard, Papierfolie, Acrylverf
Foammatras babybed
Tijk:
100% polypropeen
Vulling:
Polyether 25 kg/m3

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Babymeubel set 3-delig – beuken – 60×120 cm IASN
ƒ 669,00
Hulp nodig?