Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IASU

ƒ 1.739,00

Bezig met de inrichting van een babykamer? Dit is een kinderbedje in een klassieke stijl waarin je kindje warm en veilig kan slapen op een omkeerbare matras met verschillende oppervlakken, en een commode die kan worden getransformeerd tot ladekast. De bodem van het baby bed kan op twee hoogtes worden gemonteerd. De ene kant van het baby bed kan worden verwijderd als het kind groot genoeg is om zelf in en uit bed te klimmen. De buitenste matrashoes is makkelijk af te halen en machine wasbaar op 60°C. Een vaste binnen tijk verhoogt de brandveiligheid van de matras en vereenvoudigt het weer aanbrengen van de buiten tijk na de was. Het voorkomt ook dat kinderen inhoud van de matras in hun mond kunnen krijgen.

Vraag om meer informatie

Zoek je nieuwe meubels voor de baby / kinderkamer? Bij HC Huis & Tuin vind je een ruim aanbod aan baby / kindermeubels voor de babykamer, kinderkamer en tienerkamer. Van babybedjes tot commodes en kasten. En van kinderbedden tot bureaus en kinder kleding kasten.

Een complete babykamer of kinderkamer hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Er is voor elk budget een complete kinderkamer te vinden, en de kwaliteit blijft gegarandeerd goed. Alle kinderproducten zijn uitvoering getest op veiligheid, zodat je kind veilig kan spelen.


Bezig met de inrichting van een babykamer? Dit is een kinderbedje in een klassieke stijl waarin je kindje warm en veilig kan slapen op een omkeerbare matras met verschillende oppervlakken, en een commode die kan worden getransformeerd tot ladekast.

De bodem van het baby bed kan op twee hoogtes worden gemonteerd. De ene kant van het baby bed kan worden verwijderd als het kind groot genoeg is om zelf in en uit bed te klimmen. De buitenste matrashoes is makkelijk af te halen en machine wasbaar op 60°C.

Een vaste binnen tijk verhoogt de brandveiligheid van de matras en vereenvoudigt het weer aanbrengen van de buiten tijk na de was. Het voorkomt ook dat kinderen inhoud van de matras in hun mond kunnen krijgen.

De rits van deze matras heeft een zakje waarin je het treklipje kan wegwerken tegen nieuwsgierige kinderhandjes.

De matras heeft twee verschillende oppervlakken – een golvend oppervlak met een middelhard comfort en een glad oppervlak met een steviger comfort.

Zolang je kind in de luiers zit, bevestig je de klep van de commode in omlaag geklapte toestand met behulp van het meegeleverde beslag. Veilig voor je baby en een geruststelling voor jou.

Wanneer je kind zindelijk is, kan je de klep omhoog klappen, vastzetten met het meegeleverde beslag en het meubel vervolgens nog jarenlang gebruiken als ladekast.

Praktische opberger om alles binnen handbereik te hebben, zodat je altijd een hand op je baby kan houden.

Blokkeerstuk; de lades kunnen niet helemaal worden uitgetrokken en op je voeten terechtkomen.

Keer de tijk binnenstebuiten en trek de rits voor het wassen dicht.

Incl. ombouwset.

Inhoud: 1 babybedje, wit (afmetingen buitenkant 125 (L) x 67 (B) x 85 (D) cm), 1 commode/ladekast, wit (108 (H) x 79 (B) x 51 (D) cm, diepte van lade 46 cm) en 1 foam matras voor babybedje (60x120x8 cm).

Verschillende wandmaterialen vereisen verschillende soorten bevestigingsbeslag. De meegeleverde schroeven zijn geschikt voor hout en de universele pluggen voor gips, beton en steen. Volg de instructies voor het muurtype van de betreffende woning.

Materialen & onderhoud
Materiaal
Babybedje
Weefsel:
100% nylon
Belangrijkste onderdelen/ Spijlen/ Bedbodemframe:
massief beuken, Beits, Blanke acryllak
Inzet bed einde:
hardboard, Papierfolie
Valbescherming:
massief beuken, hardboard, Lijm, Beits, Blanke acryllak
Foam matras baby bed
Tijk:
64 % polyester, 36% katoen
Vulling, dekbed:
100 % polyester
Binnen stof:
100% polypropeen
Vulling:
Polyether 28 kg/m3
Commode/ladekast
Belangrijkste onderdelen:
massief grenen, Beits, Blanke acryllak
Frame:
hardboard, Papierfolie, hardboard
Zijkant lade/ Achterkant lade:
spaanplaat, Kunststof folie
Ladebodem:
hardboard, Geprinte acrylverf
Bodemplank:
hardboard
Inzet achterwand:
hardboard, spaanplaat, Geprinte acrylverf

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Babymeubel set 3-delig – wit – 60×120 cm IASU
ƒ 1.739,00
Hulp nodig?