Ruimteverdeler – Zwart / groen – 72 x 72.6 cm

ƒ 419,00

Geef je huis een modern tintje met onze  Ruimteverdeler van HC Huis & Tuin! Dit staande boekenrek is perfect om ruimtes op te delen en geeft een chique uitstraling aan elke kamer. Met zijn kubusvorm is het een opvallend ontwerp dat zowel eenvoudig als stijlvol is. Het rek heeft vier open planken en is perfect voor boeken, foto’s, planten, enzovoort. Het is geschikt voor dozen van 30×30 in de kubusvorm, waardoor het gemakkelijk is om jouw spullen te ordenen en op te bergen. Deze ruimteverdeler maakt deel uit van de T-serie, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere varianten. Kortom, onze Ruimteverdeler is een essentiële toevoeging aan elke moderne woning!
Vraag om meer informatie

Gaming meubels van HC Huis & Tuin zijn speciaal ontworpen meubels die afgestemd zijn op de behoeften van gamers. Een juiste gaming ruimte mag niet zonder enkele essentiële elementen ontbreken.

Wanneer u gaming meubels koopt, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

Zitcomfort: Het is belangrijk dat de zitpositie comfortabel en aangenaam is, zelfs tijdens lange periodes van spelen. Voor jongere spelers moet u ook letten op de maximale verstelbaarheid in hoogte en breedte. Er zijn veel modellen die meegroeien met de speler. Uiterlijk: Naast comfort is het uiterlijk ook belangrijk. De meubels moeten de speler aanspreken en minder gericht zijn op de ouders.

Bij HC Huis & Tuin hechten we waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze meubels worden zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de eisen van een productieve werkomgeving. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven, zodat je hoogwaardige meubels krijgt tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

——————————————————————————————————–

Productinformatie Ruimteverdeler Zwart/groen, 72 x 72.6 cm van HC Huis & Tuin
  • Krijg jij ook zo’n kick van een goede beslissing? Dan is Kubusrek “T” serie jouw match! Het optimaal ontwerp past in elk huis en het gebruiksvriendelijke rek is een feest om te gebruiken.
  • Deze staande boekenkast biedt 4 open planken van kubieke vorm, geschikt voor het plaatsen van dozijnen van 30×30 boeken.
  • AFMETINGEN: De open ruimteverdeler heeft de volgende afmetingen: Breedte: 72 cm, Hoogte: 72,6 cm, Diepte: 29 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto’s.
  • MATERIAAL: Het staand rek bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melamine hars coating.
  • LEVERINGSOMVANG: Wandmeubel, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Geef je huis een modern tintje met onze Ruimteverdeler van HC Huis & Tuin! Dit staande boekenrek is perfect om ruimtes op te delen en geeft een chique uitstraling aan elke kamer. Met zijn kubusvorm is het een opvallend ontwerp dat zowel eenvoudig als stijlvol is.

Het rek heeft vier open planken en is perfect voor boeken, foto’s, planten, enzovoort. Het is geschikt voor dozen van 30×30 in de kubusvorm, waardoor het gemakkelijk is om jouw spullen te ordenen en op te bergen.
Deze ruimteverdeler maakt deel uit van de T-serie, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere varianten. Kortom, onze Ruimteverdeler is een essentiële toevoeging aan elke moderne woning!—

Technische gegevens:

Kleuren:
Zwart, Groen
Afmetingen:
72 x 72.6 x 29 cm (BxHxD)
Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm
Oppervlak:
Melaminehars coating

LEVERINGSOMVANG: Staande plank, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Farbe der Fassade: Schwarz
Framekleur: Zwart
Kleur: Zwart/Groen
Breedte: 72cm
Hoogte: 72.6cm
Lengte: 29cm
Gewicht: 14.9kg
Winkelwagen
error: Content is protected !!
Ruimteverdeler – Zwart / groen – 72 x 72.6 cm
ƒ 419,00
Hulp nodig?