Kinderkast – Wit / Eiken – 98.4 x 113.4 cm

ƒ 849,00

Breng orde en stijl in de kinderkamer met de Kinderkast M-serie van HC Huis & Tuin. Met twee open schappen en drie vakken voor opbergdozen is er genoeg ruimte voor boeken en speelgoed. Deze prachtige kast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, dankzij de houten poten. Combineer de kinderplank met andere items uit de ”M” collectie voor een harmonieus geheel. Geef jouw kinderen een opgeruimde en gezellige kamer met de Kinderkast van HC Huis & Tuin.
Vraag om meer informatie
Productinformatie Kinderkast Wit/Eiken, 98.4 x 113.4 cm van HC Huis & Tuin.
  • De speelgoedkast voor opbergdozen “M” serie is een goede beslissing voor elk gezin. Het optimaal ontwerp en de stijlvolle look maken het leuk en makkelijk in gebruik, geschikt voor elk huis.
  • De speelgoedplank voor vouwdozen heeft 2 open schappen en biedt praktische opbergruimte voor boeken en speelgoed. Het kan ook gecombineerd worden met andere items uit de ”M” collectie.
  • AFMETINGEN: De boekenplank voor kinderen heeft een breedte van 98,4 cm, een hoogte van 113,4 cm en een diepte van 32,6 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto’s.
  • MATERIAAL: De plank voor de kinderkamer is gemaakt van gemakkelijk te onderhouden spaanplaat van 16 mm, met een coating van melamine hars.
  • LEVERING: Kinderplank, montagehandleiding, montagemateriaal.

Breng orde en stijl in de kinderkamer met de Kinderkast M-serie van HC Huis & Tuin. Met twee open schappen en drie vakken voor opbergdozen is er genoeg ruimte voor boeken en speelgoed.

Deze prachtige kast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, dankzij de houten poten. Combineer de kinderplank met andere items uit de ”M” collectie voor een harmonieus geheel. Geef jouw kinderen een opgeruimde en gezellige kamer met de Kinderkast van HC Huis & Tuin.—

Technische gegevens:

Kleuren:
Wit, Eiken
Afmetingen:
98,4 x 113,4 x 32,6 cm (BxHxD)
Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm
Oppervlak:
Melaminehars coating

LEVERING: Kinderplank, montagehandleiding, montagemateriaal.

Framekleur: Wit
Kleur: Wit
Breedte: 98.4cm
Hoogte: 113.4cm
Lengte: 32.6cm
Gewicht: 40.2kg
Winkelwagen
error: Content is protected !!
Kinderkast – Wit / Eiken – 98.4 x 113.4 cm
ƒ 849,00
Hulp nodig?