Kinderboekenkast – Grijs / Eiken – 107.2 x 63.8 cm

ƒ 495,00

Op zoek naar een speelse en functionele manier om de kinderkamer op te fleuren en op te ruimen? Kijk dan niet verder dan de M Series kinderboekenkast van HC Huis & Tuin! Deze veelzijdige kast heeft niet alleen drie open vakken om boeken en speelgoed op te bergen, maar ook een bankje om op te zitten en te lezen. Plus, het kan worden gecombineerd met andere producten uit de M collectie voor een complete en samenhangende look in de kinderkamer. Kies voor zowel stijl als functionaliteit met de M Serie kinderboekenkast van HC Huis & Tuin!
Vraag om meer informatie
Productinformatie Kinderboekenkast Grijs/Eiken, 107.2 x 63.8 cm van HC Huis & Tuin.
  • Met de stijlvolle speelgoedkast voor opbergdozen maak je een slimme keuze voor elk huis. Het optimale design maakt het gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedereen!
  • De Speelgoedkast met bank heeft 3 open vakken en kan worden gebruikt als functioneel opbergmeubel. Daarnaast biedt het zitmogelijkheid.
  • AFMETINGEN: Het boekenrek voor kinderen heeft de volgende afmetingen: Breedte: 107,2 cm, Hoogte: 63,8 cm, Diepte: 30,6 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto’s.
  • MATERIAAL: Het meubel voor kinderkamer bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melamine hars coating. Sommige onderdelen van het artikel zijn gemaakt van hout.
  • LEVERINGSOMVANG: Kinderkast met bankje (zoals afgebeeld), Montagehandleiding, Montagemateriaal

Op zoek naar een speelse en functionele manier om de kinderkamer op te fleuren en op te ruimen? Kijk dan niet verder dan de M Series kinderboekenkast van HC Huis & Tuin! Deze veelzijdige kast heeft niet alleen drie open vakken om boeken en speelgoed op te bergen, maar ook een bankje om op te zitten en te lezen.

Plus, het kan worden gecombineerd met andere producten uit de M collectie voor een complete en samenhangende look in de kinderkamer. Kies voor zowel stijl als functionaliteit met de M Serie kinderboekenkast van HC Huis & Tuin! 

Technische gegevens:

Kleuren:
Grijs, Eiken
Afmetingen:
107.2 x 63.8 x 30.6 cm (BxHxD)
Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm
Extra materiaal:
Hout
Oppervlak:
Melaminehars coating

LEVERINGSOMVANG: Kinderkast met bankje (zoals afgebeeld), Montagehandleiding, Montagemateriaal

Framekleur: Eiken
Kleur: Grijs
Breedte: 107.2cm
Hoogte: 63.8cm
Lengte: 30.6cm
Gewicht: 17kg
Winkelwagen
error: Content is protected !!
Kinderboekenkast – Grijs / Eiken – 107.2 x 63.8 cm
ƒ 495,00
Hulp nodig?