Kinderboekenkast – Wit / Eiken – 35.2 x 159.5 cm

ƒ 459,00

De M-serie kinderboekenkast van HC Huis & Tuin is de perfecte aanvulling op elke kinderkamer! Het biedt niet alleen een comfortabele opslag voor boeken en speelgoed, maar ook voor opbergdozen. Met 4 open planken kunt u gemakkelijk 30×30 opbergdozen opbergen en uw kinderen helpen hun kamer in een mum van tijd opgeruimd te houden. De M- Series is speciaal ontworpen voor kinderkamers en biedt een combinatie van stijl en functionaliteit. Combineer deze boekenkast met andere producten uit de M collectie om de perfecte kinderkamer te creëren.
Vraag om meer informatie
Productinformatie Kinderboekenkast Wit/Eiken, 35.2 x 159.5 cm van HC Huis & Tuin
  • Onze speelgoedkast voor opbergdozen “M” is een goede beslissing voor elk huis. Het bezit een gebruikersvriendelijk en optimaal design voor een stijlvolle look. Meer info hier!
  • Dit speelgoedrek heeft 4 open planken die comfortabele opslag bieden voor boeken en speelgoed in opbergdozen van 30×30. Het is ideaal voor een georganiseerde en overzichtelijke kinderkamer.
  • AFMETINGEN: De boekenkast voor kinderen heeft de volgende afmetingen: Breedte: 35,2 cm, Hoogte: 159,5 cm, Diepte: 30 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto’s.
  • MATERIAAL: Het rek voor kinderkamer bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melamine hars coating. Sommige onderdelen van het artikel zijn gemaakt van hout.
  • LEVERINGSOMVANG: Kinderkast, Montagehandleiding, Montagemateriaal

De M-serie kinderboekenkast van HC Huis & Tuin is de perfecte aanvulling op elke kinderkamer! Het biedt niet alleen een comfortabele opslag voor boeken en speelgoed, maar ook voor opbergdozen. Met 4 open planken kunt u gemakkelijk 30×30 opbergdozen opbergen en uw kinderen helpen hun kamer in een mum van tijd opgeruimd te houden.

De M- Series is speciaal ontworpen voor kinderkamers en biedt een combinatie van stijl en functionaliteit. Combineer deze boekenkast met andere producten uit de M collectie om de perfecte kinderkamer te creëren.
Als u op zoek bent naar een manier om uw kinderen te helpen hun speelgoed op te ruimen en hun liefde voor lezen te stimuleren, dan is deze kinderboekenkast echt iets voor u! Laat uw kinderen zich thuis voelen met hun eigen speciale ruimte en geniet van de rust in uw huis.

Bestel nu de kinderboekenkast van HC Huis & Tuin en geef uw kinderen een geweldige start in het leven!

Technische gegevens:

Kleuren:
Wit, Eiken
Afmetingen:
35.2 x 159.5 x 30 cm (BxHxD)
Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm
Extra materiaal:
Hout
Oppervlak:
Melaminehars coating
LEVERINGSOMVANG: Kinderplank, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Framekleur: Wit
Kleur: Wit
Breedte: 35.2cm
Hoogte: 159.5cm
Lengte: 30cm
Gewicht: 15.45kg
Winkelwagen
error: Content is protected !!
Kinderboekenkast – Wit / Eiken – 35.2 x 159.5 cm
ƒ 459,00
Hulp nodig?