Kinderboekenkast – Wit – 72 x 90.2 cm – 2 compartimenten

ƒ 459,00

Deze kinder/werk/huiskamer boekenkast is een geweldige aanvulling in elke kamer. Met zijn 3 open vakken en 2 compartimenten voor boeken, biedt deze boekenkast comfortabele en stijlvolle opslag voor zowel boeken als speelgoed. De L-Serie is speciaal ontworpen voor werk/woon/slaap/tiener en kinderkamers en kan worden gecombineerd met andere artikelen uit de collectie. Deze boekenkast is niet alleen functioneel, maar ook leuk en kleurrijk, waardoor het een geweldige aanvulling is in elke kamer. Maak de kamer compleet met de L-serie boekenkast en creëer een georganiseerde en mooie ruimte waar uw kinderen kunnen lezen, spelen en leren.
Vraag om meer informatie
Productinformatie Kinderboekenkast Wit, 72 x 90.2 cm 2 compartimenten van HC Huis & Tuin.
  • Onze kast voor opbergdozen “L” biedt een optimale oplossing voor het netjes opbergen van jouw bezittingen. Het universele design past in elk huis en is gebruiksvriendelijk.
  • De kast voor opbergdozen bevat 3 open vakken en 2 compartimenten voor boeken, waardoor het gemakkelijk is om boeken en speelgoed op te bergen.
  • AFMETINGEN: De boekenkast heeft de volgende afmetingen: Breedte: 72 cm, Hoogte: 90,2 cm, Diepte: 30,6 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto’s.
  • MATERIAAL: De kast bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melamine hars coating.
  • LEVERINGSOMVANG: Kast, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Deze kinder/werk/huiskamer boekenkast is een geweldige aanvulling in elke kamer. Met zijn 3 open vakken en 2 compartimenten voor boeken, biedt deze boekenkast comfortabele en stijlvolle opslag voor zowel boeken als speelgoed.

De L-Serie is speciaal ontworpen voor werk/woon/slaap/tiener en kinderkamers en kan worden gecombineerd met andere artikelen uit de collectie. Deze boekenkast is niet alleen functioneel, maar ook leuk en kleurrijk, waardoor het een geweldige aanvulling is in elke kamer. Maak de kamer compleet met de L-serie boekenkast en creëer een georganiseerde en mooie ruimte waar uw kinderen kunnen lezen, spelen en leren. 

Technische gegevens:

Kleur:
Wit
Afmetingen:
72 x 90.2 x 30.6 cm (BxHxD)
Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm
Oppervlak:
Melaminehars coating

LEVERINGSOMVANG: Boekenkast, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Framekleur: Wit
Kleur: Wit
Breedte: 72cm
Hoogte: 90.2cm
Lengte: 30.6cm
Gewicht: 21.5kg
Winkelwagen
error: Content is protected !!
Kinderboekenkast – Wit – 72 x 90.2 cm – 2 compartimenten
ƒ 459,00
Hulp nodig?