,

Bolderkar / transportwagen – 550 kg belastbaar – Blauw

ƒ 495,00

De HC Huis & Tuin transportwagen is veelzijdig inzetbaar. Bijvoorbeeld als bolderkar voor een uitstapje, als transportwagen, als gereedschapswagen in de tuin of ook als aanhanger voor de gazontractor. Ook op oneffen terrein garanderen de luchtbanden en kogel gelagerde profielwielen op stalen velgen moeiteloos trekken. Dankzij de met snel sluitingen opklapbare en volledig afneembare zijwanden kan deze transportwagen in een handomdraai tot platformwagen worden omgebouwd. Ook eenvoudig kunnen de zijwanden worden ingeklapt voor eenvoudig laden en lossen.

Vraag om meer informatie

De HC Huis & Tuin transportwagen is veelzijdig inzetbaar

Bijvoorbeeld als bolderkar voor een uitstapje, als transportwagen, als gereedschapswagen in de tuin of ook als aanhanger voor de gazontractor.

Ook op oneffen terrein garanderen de luchtbanden en kogel gelagerde profielwielen op stalen velgen moeiteloos trekken. Dankzij de met snel sluitingen opklapbare en volledig afneembare zijwanden kan deze transportwagen in een handomdraai tot platformwagen worden omgebouwd. Ook eenvoudig kunnen de zijwanden worden ingeklapt voor eenvoudig laden en lossen.

1

Kenmerken:

Kogel gelagerde luchtbanden, profielwielen, schuimrubberen gecoate handgrepen, duurzaam en robuust, bruikbaar in huis, tuin of op bouwplaatsen, afneembare plank voor het scheiden van lading of als extra draageenheid, afneembare handgreep en koppelingsdeel aan de trekstang, als aanhanger te gebruiken voor grasmaaiers, trekkers, enz. Opklapbare zijwanden met snel sluiting, compleet afneembare zijwanden vergemakkelijken het in- en uitladen binnenzeil kan gemakkelijk worden afgewassen

infraroodverwarming met kabel

Technische details:

Materiaal dekzeil: 100% polyester. Totale lengte (met koppelingsdeel): 114 cm Totale breedte: 52 cm. Totale hoogte (met dissel + wielen): 105 cm. Laadvolume (LxBxH): 102 cm x 52 cm x 41 cm. Max. Laadgewicht: 550 kg

Inhoud levering:

  • 1 x handwagen
  • 1 x inlegzeil
  • 1 x handschoenen
  • 1 x uitneembare plank
  • 1 x montagehandleiding
  • 1 x montagemateriaal

1

2

3

Ergonomisch

Onze transportwagen is de oplossing om je dagtocht zo aangenaam mogelijk te maken. Kleine bagage, rugzakken en tassen zijn op de duur een zware belasting en zijn in tegenstelling tot onze bolderkar niet ergonomisch en belasten rug en schouders. De robuuste handgreep zorgt dankzij de schuimrubberen coating voor meer comfort en voorkomt zo branden en pijn in de handen.

Multifunctioneel inzetbaar

Onze transportwagen is veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld als bolderkar voor uitstapjes met vrienden of familie, als transportwagen op de bouwplaats, als gereedschapswagen in de tuin of als aanhanger voor de zitmaaier. Het meegeleverde binnenzeil van hoogwaardig polyester is ideaal voor het vervoer van gazonsnede, hout of dergelijke.

Robuust en duurzaam

Ook op oneffen terrein garanderen de luchtbanden en kogelgelagerde profielwielen op stalen velgen moeiteloos trekken. Door de robuuste metalen constructie is de vouwwagen bijzonder stabiel en duurzaam en zal je bij tuinwerkzaamheden of gezellige bolderkartochten met familie of vrienden buiten nog zeer lang begeleiden.

3

3

3

Geïntegreerd klapsysteem

Het geïntegreerde klapsysteem zorgt voor gemakkelijk laden en lossen. In tegenstelling tot conventionele handwagens kunnen op onze gereedschapswagen de zijelementen met slechts enkele handgrepen volledig worden verwijderd. Daardoor is de bolderkar een echte allrounder en kan grotere voorwerpen moeiteloos vervoeren.

Onderhoudsarm en opbergbaar

Bij langdurig niet-gebruik kan de stuurstang met slechts enkele handelingen heel eenvoudig worden verwijderd, daardoor kun je de bolderkar probleemloos opbergen. Het meegeleverde zeil en het metalen frame zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden afgewassen en gereinigd. De ideale hulp voor de tuin, zware transporten of uitstapjes

Technische details:

Materiaal dekzeil: 100% polyester. Totale lengte (met koppelingsdeel): 114 cm Totale breedte: 52 cm. Totale hoogte (met dissel + wielen): 105 cm. Laadvolume (LxBxH): 102 cm x 52 cm x 41 cm. Max. Laadgewicht: 550 kg

Winkelwagen
error: Content is protected !!
Bolderkar / transportwagen – 550 kg belastbaar – Blauw
ƒ 495,00
Hulp nodig?